Aluepäällikkö Ouluun

Etsimme aluepäällikköä Oulun ja Pohjois-Suomen talousalueelle vetämään Pohjoisen-tiimiämme. Meillä pääset rakentamaan kasvavaa yritystoimintaa tärkeänä osana mahtavaa porukkaa. Oulun toimistomme sijaitsee Limintantullissa, Kallisenhaara 3.ssa.

Smartialla myymme avaimet käteen toimituksina katto-, ikkuna- ja oviremontteja. Aluepäällikkönä tunnet tuotteesi ja tarvekartoituksen pohjalta rakennat asiakkaalle kilpailukykyisen remonttikustannusarvion ja teet kaupan - fiksulla tyylillä. Asiakkailla on tarpeita ja meillä ainutlaatuinen sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltu palvelutuote.

Aluepaaäällikön työssä menestyminen edellyttä aikaisempaa myyntikokemusta ja esimiestaitoja. Olet vastuussa tiimisi tuloksesta ja rekrytoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös myyntiedustajien koulutus ja tarvittaessa myynnin tukeminen. Meidän kattava perehdytys ja koulutus yhdistettynä oikeaan asenteeseen takaavat sinulle loistavat edellytykset tehdä tuloksellista esimiestyötä.

Toivomme että olet utelias, kiinnostunut oppimaan uutta ja tartut työtehtäviin positiivisella asenteella.

Ajokortti ja täydellinen suomen kielen taito ovat välttämättömiä työn kannalta.

Tuloksiin perustuvan palkkauksen johdosta sinulla on mahdollisuus ansaita todella hyvin.


Tutustu tästä linkistä Smartiaan ja kuuntele mitä meidän työntekijät kertovat työstään: https://www.youtube.com/watch?v=dDFLFevz-PY

Odotamme hakemustasi saapuvaksi mahdollisimman pian. Vesa Pohjola vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo tarkemmin työnkuvasta numerossa 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fi

 

Jo neljällä vuosikymmenellä Smartia on remontoinut suomalaisista kodeista energiatehokkaita, viihtyisiä ja toimivia. Tyytyväiset asiakkaamme innostavat meitä kehittämään työmme laatua ja toimintatapoja vuodesta toiseen.

Työllistämme tällä hetkellä joko suoraan tai välillisesti noin sata taitavaa tekijää ympäri Suomen. Remontit toteutamme yhteistyössä maan parhaiden rakentajien kanssa. Katot, ikkunat ja ulko-ovet ovat kotimaisen puusepänteollisuuden taidonnäytteitä.

Olemme lähtöisin Oulusta ja kasvaneet menestyksekkäästi vuosien saatossa. Nykyään palvelemme asiakkaitamme lähes kaikkialla Suomessa.

 

Katso Smartia Remonttien esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=enwFESq_3Xg 

Ja tästä pääset katsomaan Smartia Remonttien asiakaskokemus videon: https://www.youtube.com/watch?v=aIi25uyNO-kHae töihin

Näin haet meille töhin
1. Jätä yhteystietosi 
2. Soitamme hakijoille 
3. Kutsumme haastatteluun Smartian toimipisteelle 
4. Haastattelujen jälkeen arvioimme hakijat ja teemme valinnat

Hakuun liittyen voit olla yhteydessä myös suoraan Vesa Pohjolaan / p. 0400 402 518.


CV:n ja muut dokumentit voit toimittaa haastatteluvaiheessa.

Vinkkaa kaverillekin:

Tilaa maksuton kartoitus

Maksuttomalla kartoituskäynnillä saat asiantuntijan apua katto-, ikkuna tai oviremontin suunnitteluun.

Kolme syytä tilata SMARTIA REMONTTI

Saat käyttöösi suomalaisten omakotitalojen asiantuntijan koko remontin ajaksi.

Saat remontin kaikki vaiheet yhdessä paketissa, yhdellä sopimuksella ja yhdellä hinnalla.

Saat lopputuloksen, joka nostaa talosi arvoa ja säilyttää loistonsa vuosien ajan.

Asiantuntijan apua remontin suunnitteluun!

Tilaa maksuton kartoitus