Asiakashankkija Ouluun

Oulussa asiakashankkijamme tekevät työtä pääosin puhelimella. Toimitilamme sijaitsee Oulun Limingantullissa, jonne on hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Työtä voi tehdä myös kotoa käsin silloin kuin se työntekijälle sopii (10.00-20.00 välisenä aikana). Työ sopii siis mainiosti myös osa-aikatyöläisille kuten opiskelijoille, kotiäideille jne. Usealle se on myös ollut erinomainen pohjakoulutus tulevia myyjän tehtäviä varten.

Työssä menestyminen ei edellytä aikaisempaa työkokemusta eikä teknistä osaamista. Meidän kattava perehdytys ja koulutus yhdistettynä oikeaan asenteeseen takaavat sinulle loistavat edellytykset tehdä tuloksellista työtä.

Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Odotamme hakemustasi saapuvaksi mahdollisimman pian. Christian Weckström vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo tarkemmin työnkuvasta numerossa 050 529 9310 tai christian.weckstrom@smartia.fi


Jo neljällä vuosikymmenellä Smartia on remontoinut suomalaisista kodeista energiatehokkaita, viihtyisiä ja toimivia. Tyytyväiset asiakkaamme innostavat meitä kehittämään työmme laatua ja toimintatapoja vuodesta toiseen.

Työllistämme tällä hetkellä joko suoraan tai välillisesti noin sata taitavaa tekijää ympäri Suomen. Remontit toteutamme yhteistyössä maan parhaiden rakentajien kanssa. Katot, ikkunat ja ulko-ovet ovat kotimaisen puusepänteollisuuden taidonnäytteitä.

Olemme lähtöisin Oulusta ja kasvaneet menestyksekkäästi vuosien saatossa. Nykyään palvelemme asiakkaitamme lähes kaikkialla Suomessa.

 

Katso Smartia Remonttien esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=enwFESq_3Xg 

Ja tästä pääset katsomaan Smartia Remonttien asiakaskokemus videon: https://www.youtube.com/watch?v=aIi25uyNO-kHae töihin

Näin haet meille töhin
1. Jätä yhteystietosi 
2. Soitamme hakijoille 
3. Kutsumme haastatteluun Smartian toimipisteelle 
4. Haastattelujen jälkeen arvioimme hakijat ja teemme valinnat

Hakuun liittyen voit olla yhteydessä myös suoraan Vesa Pohjolaan / p. 0400 402 518.


CV:n ja muut dokumentit voit toimittaa haastatteluvaiheessa.

Vinkkaa kaverillekin:

Tilaa maksuton kartoitus

Maksuttomalla kartoituskäynnillä saat asiantuntijan apua katto-, ikkuna tai oviremontin suunnitteluun.

Kolme syytä tilata SMARTIA REMONTTI

Saat käyttöösi suomalaisten omakotitalojen asiantuntijan koko remontin ajaksi.

Saat remontin kaikki vaiheet yhdessä paketissa, yhdellä sopimuksella ja yhdellä hinnalla.

Saat lopputuloksen, joka nostaa talosi arvoa ja säilyttää loistonsa vuosien ajan.

Asiantuntijan apua remontin suunnitteluun!

Tilaa maksuton kartoitus