Autotalli / hallimyyjä Ouluun

Smartia tunnetaan valtakunnallisesti Smartia.fi -verkkokaupasta tai avaimet käteen -remontteja tekevästä Smartia remontit -yksiköstä. Smartian autotalli- ja hallikauppa muodostaa nykyään merkittävän osan Smartian mielenkiintoisesta rakentamisen ja remontoinnin palvelukokonaisuudesta. Smartian palvelutapa ja korkea laatu miellyttävät asiakkaitamme ja yritys kasvaa vahvasti. Vuonna 2017 tallimyynnin kasvu oli lähes 300% ja edelleen vuonna 2018 yli 60%. Nyt etsimme tallitiimiimme uutta vahvistusta varmistamaan kunnianhimoista kasvutavoitettamme.


REKRYTOIMME AUTOTALLI / HALLIMYYJÄN OULUUN

Etsimämme henkilö on vahvasti myyntihenkinen. Hänellä on myös vahva ymmärrys rakentamisen asioista. Hän on joko itse ollut rakentamassa taloja tai vähintäänkin organisoinut hankkeita ja tullut tutuksi tyypillisten puutalorakenteiden kanssa. Kokemus isommasta hallirakentamisesta on ehdottomasti lisäplussaa. Koulutustaustalla ei niinkään ole väliä, vaan käytännön osaaminen sekä vahva oppimishalu vaikuttavat enemmän. Lisäksi tiimiin sopeutuminen vaatii paljon iloista ja asiakaspalveluun sopivaa luonnetta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön.

Vastapainona vaatimukselle tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan tekemään vahvasti kehittyvän monipuolisen yrityksen kasvutarinaa. Tarjoamme hyvät ison yrityksen edut ja kilpailukykyisen palkan + hyvät tavoitebonukset.

Hakuaika 14.1-10.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Johannes Kurtti, p.043 8240 313. Sähköposti johannes.kurtti@smartia.fi. www.smartia.fi

Hae töihin

Näin haet meille töhin
1. Jätä yhteystietosi 
2. Soitamme hakijoille 
3. Kutsumme haastatteluun Smartian toimipisteelle 
4. Haastattelujen jälkeen arvioimme hakijat ja teemme valinnat

Hakuun liittyen voit olla yhteydessä myös suoraan Vesa Pohjolaan / p. 0400 402 518.


CV:n ja muut dokumentit voit toimittaa haastatteluvaiheessa.

Vinkkaa kaverillekin:

Tilaa maksuton kartoitus

Maksuttomalla kartoituskäynnillä saat asiantuntijan apua katto-, ikkuna tai oviremontin suunnitteluun.

Kolme syytä tilata SMARTIA REMONTTI

Saat käyttöösi suomalaisten omakotitalojen asiantuntijan koko remontin ajaksi.

Saat remontin kaikki vaiheet yhdessä paketissa, yhdellä sopimuksella ja yhdellä hinnalla.

Saat lopputuloksen, joka nostaa talosi arvoa ja säilyttää loistonsa vuosien ajan.

Asiantuntijan apua remontin suunnitteluun!

Tilaa maksuton kartoitus