Myyntiedustaja Poriin ja Satakuntaan

Oletko kokenut myynnin konkari tai myyntityöstä haaveileva nouseva tähti? Nyt sinulle on tarjolla haastava ja mielenkiintoinen paikka Smartian myyntitiimissä!

Etsimme uusia myyntiedustajia Satakunnan talousalueelle tukemaan pientä Satakunna-tiimiämme. Meillä pääset rakentamaan kasvavaa yritystoimintaa tärkeänä osana mahtavaa porukkaa. Satakunnan toimistomme sijaitsee Porissa.

Smartialla myymme avaimet käteen toimituksina katto-, ikkuna- ja oviremontteja. Myyntiedustajana tunnet tuotteesi ja tarvekartoituksen pohjalta rakennat asiakkaalle kilpailukykyisen remonttikustannusarvion ja teet kaupan - fiksulla tyylillä. Asiakkailla on tarpeita ja meillä ainutlaatuinen sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltu palvelutuote. Myyntiedustajana tehtäväsi on enää poistaa päätöksenteon esteet ja lyödä kaupat lukkoon.

Työssä menestyminen ei edellytä aikaisempaa myyntikokemusta eikä teknistä osaamista. Moni meidän myyntiedustajista onkin tullut meille aivan toiselta altalta. Joukossamme on entisiä autoasentajia, hitsareita, kirvesmiehiä, peltiseppiä jne. Meidän kattava perehdytys ja koulutus yhdistettynä oikeaan asenteeseen takaavat sinulle loistavat edellytykset tehdä tuloksellista myyntityötä.

Toivomme että olet utelias, kiinnostunut oppimaan uutta ja tartut työtehtäviin positiivisella asenteella.

Ajokortti ja täydellinen suomen kielen taito ovat välttämättömiä työn kannalta.

Alkuvaiheessa tarjoamme sinulle koulutusajan takuupalkan 2 kuukauden ajan ja sen jälkeen täyden provisiomallin myötä jopa 10 000 € kuukausipalkka on mahdollinen.

Tutustu tästä linkistä Smartiaan ja kuuntele mitä meidän työntekijät kertovat työstään: https://www.youtube.com/watch?v=dDFLFevz-PY

Odotamme hakemustasi saapuvaksi mahdollisimman pian. Miiko Pohjola vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo tarkemmin työnkuvasta numerossa 050 384 5222 tai miiko.pohjola@smartia.fi

 

Jo neljällä vuosikymmenellä Smartia on remontoinut suomalaisista kodeista energiatehokkaita, viihtyisiä ja toimivia. Tyytyväiset asiakkaamme innostavat meitä kehittämään työmme laatua ja toimintatapoja vuodesta toiseen.

Työllistämme tällä hetkellä joko suoraan tai välillisesti noin sata taitavaa tekijää ympäri Suomen. Remontit toteutamme yhteistyössä maan parhaiden rakentajien kanssa. Katot, ikkunat ja ulko-ovet ovat kotimaisen puusepänteollisuuden taidonnäytteitä.

Olemme lähtöisin Oulusta ja kasvaneet menestyksekkäästi vuosien saatossa. Nykyään palvelemme asiakkaitamme lähes kaikkialla Suomessa.

 

Katso Smartia Remonttien esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=enwFESq_3Xg 

Ja tästä pääset katsomaan Smartia Remonttien asiakaskokemus videon: https://www.youtube.com/watch?v=aIi25uyNO-kHae töihin

Näin haet meille töhin
1. Jätä yhteystietosi 
2. Soitamme hakijoille 
3. Kutsumme haastatteluun Smartian toimipisteelle 
4. Haastattelujen jälkeen arvioimme hakijat ja teemme valinnat

Hakuun liittyen voit olla yhteydessä myös suoraan Vesa Pohjolaan / p. 0400 402 518.


CV:n ja muut dokumentit voit toimittaa haastatteluvaiheessa.

Vinkkaa kaverillekin:

Tilaa maksuton kartoitus

Maksuttomalla kartoituskäynnillä saat asiantuntijan apua katto-, ikkuna tai oviremontin suunnitteluun.

Kolme syytä tilata SMARTIA REMONTTI

Saat käyttöösi suomalaisten omakotitalojen asiantuntijan koko remontin ajaksi.

Saat remontin kaikki vaiheet yhdessä paketissa, yhdellä sopimuksella ja yhdellä hinnalla.

Saat lopputuloksen, joka nostaa talosi arvoa ja säilyttää loistonsa vuosien ajan.

Asiantuntijan apua remontin suunnitteluun!

Tilaa maksuton kartoitus