VAIVATON KOKONAISUUS ikkunaremontin tärkein valintakriteeri asiakkaalle

Mäntsäläläiset Teija ja Ari Kolehmainen päättivät uusia vuonna 1983 rakentamaansa omakotitaloon ikkunat. He valitsivat ikkunoiden toimittajaksi luotettavan ja kotimaisen Smartian.


K olehmaiset arvostavat Smartian toiminnassa hyvää koko- naisuutta ja projektin vaivattomuutta asiakkaan näkökul- masta. ”He tulivat paikalle ja mittasivat ikkunat. Samalla lyötiin kättä hinnoista ja sovittiin aikatauluista. Myös Smartian ja ikkunoiden valmistajan kotimaisuus oli meille tärkeää”, Ari Kolehmainen kertoo.

”Me tarjoamme aina maksuttoman kartoituskäynnin, jonka aikana selvitetään asiakkaan tarve, esitellään oma toimintamallimme ja kuinka urakka etenee”, Smartian aluepäällikkö Miiko Pohjola lisää.

Kolehmaisten kodin alkuperäiset 1980-luvun ikkunat koostuivat kolmesta eri puitteesta, ja niiden puurakenteet olivat nähneet jo aikaa. ”Uusissaikkunoissa on sisä-puolella lämpölasielementti, jonka ansiosta pestävät lasipinnat tippuvat kuudesta neljään. Myös alumiininen ulkopuite on kevyt ja helpompi pitää puhtaana”, Kolehmainen iloitsee.


Monilla on virheellisiä käsityksiä ikkunaremontin kestosta. Asennus voidaan hoitaa nykyään jopa yhdessä päivässä eikä koti pääse jäähtymään talvellakaan. ”Ikkunoiden vaihto hoituu avaimet käteen -palveluna, jossa viemme entiset ikkunat pois ja siivoamme jälkemme”, Pohjola kertoo. Kolehmaisilla uusien ikkunoiden asennus tehtiin marraskuussa. ”Asennus toteutui sovitusti ja tehokkaasti, ilman työmaan perustamista talon ympärille.


Moni pohtii ikkunanvaihtoa osana kodin energiatehokkuuden parantamista, mutta Pohjolan mukaan se ei saa olla ykössyy ainakaan eläkeläiselle. ”Ajattelen asiaa enemmän kuten keittiöremonttia: ikkunoiden vaihto nostaa ilmettä, käyttömukavuutta ja tuo helppoutta elämään”, Pohjola summaa.

Jaa juttu:

Tilaa maksuton kartoitus

Maksuttomalla kartoituskäynnillä saat asiantuntijan apua katto-, ikkuna tai oviremontin suunnitteluun.

Kolme syytä tilata SMARTIA REMONTTI

Saat käyttöösi suomalaisten omakotitalojen asiantuntijan koko remontin ajaksi.

Saat remontin kaikki vaiheet yhdessä paketissa, yhdellä sopimuksella ja yhdellä hinnalla.

Saat lopputuloksen, joka nostaa talosi arvoa ja säilyttää loistonsa vuosien ajan.

Asiantuntijan apua remontin suunnitteluun!

Tilaa maksuton kartoitus