Valitse vaivaton remontti

Olen Johannes Alahuhta, Smartia Remonttien myyjä Pohjois-Suomen alueella. Tehtäväni on löytää teille energiatehokas, toimiva ja esteettinen ratkaisu, kun kodissanne on tarvetta energiaremontille, eli ikkunoiden, ovien, autotallioven vaihdolle tai kattoremontille.

On erittäin antoisaa, kun pääsen yhdessä asiakkaan kanssa luomaan uusia visioita kodin ulkoiselle ilmeelle. Esimerkiksi uusilla ulko-ovilla voidaan saada jo varsin suuri kasvojenkohotus julkisivulle, kun valitaan oikea tyyli ja väri. Puhumattakaan ikkuna- tai kattoremontin vaikutuksesta kodin ulkonäköön.

Pidän siitä, että saan vierailla mitä erilaisimpien ihmisten kodeissa ja tarjota heille vahvan ja luotettavan toimijan, Smartian, tuotteita ja remonttipalveluita.

Kannustan aina remonttia suunnittelevia asiakkaita tutustumaan laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös remonttifirman taustoihin, sillä toimijan luotettavuus on ensiarvoisen tärkeätä.

Meillä Smartialla asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Siksi onkin todella mukavaa kuulla usein asiakkailta palautetta siitä, kuinka he ovat tykänneet palvelustamme ja tuotteistamme.

Haluan muistuttaa kaikkia siitä, että talvi on mitä oivallisin ajankohta ikkunaremontille.

Teemme koko ajan kauppaa talven asennusajoista, nyt kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä!

Jaa juttu:

Tilaa maksuton kartoitus

Maksuttomalla kartoituskäynnillä saat asiantuntijan apua katto-, ikkuna tai oviremontin suunnitteluun.

Kolme syytä tilata SMARTIA REMONTTI

Saat käyttöösi suomalaisten omakotitalojen asiantuntijan koko remontin ajaksi.

Saat remontin kaikki vaiheet yhdessä paketissa, yhdellä sopimuksella ja yhdellä hinnalla.

Saat lopputuloksen, joka nostaa talosi arvoa ja säilyttää loistonsa vuosien ajan.

Asiantuntijan apua remontin suunnitteluun!

Tilaa maksuton kartoitus