Pakkanen pois sisältä

Rauhallinen puutaloalue Oulussa on paikka, jossa Antti Laitinen perheineen asustaa idyllisessä rintamiestalossa. 1947 rakennettuun taloon oli ehditty tehdä jo monet isot remontit ennen kuin Laitiset muuttivat taloon kuusi vuotta sitten.

Yksi pulma oli kuitenkin vielä ratkottavana, sillä ikkunat päästivät kylmän ilman sisälle niin, että sisälämpötila oli puitteiden vieressä pahimmillaan miinusasteita.

Laitiset ryhtyivät suunnittelemaan ikkunaremonttia, jossa samalla voitaisiin palauttaa myös talon alkuperäistä ilmettä. Sen hetkiset ikkunat olivat 80-luvulta, eivätkä Laitisten mielestä sopineet talon tyyliin.

– Rakensimme samaan aikaan talomme pihalle myös pihasaunaa ja autokatosta, mikä hieman viivästytti meidän ikkuna-asiaan paneutumista.

Sopiva hetki koitti kevät-talvella

– Onneksi löysimme kuitenkin ammattilaisen, jolla oli vahva kokemus ikkunoiden vaihdosta myös talvella. Olemme olleet tosi tyytyväisiä siihen, että valitsimme Smartian, kertoo perheen Antti-isä.

Laitisten ikkunaremontti valmistui yhdessä päivässä, eikä kylmä ilma haitannut asunnossa olemista, sillä ikkunat vaihdettiin yksi kerrallaan.

– Siinä tuli samalla kertaa sellainen huoneiden kevättuuletus, toteaa Antti.

– Smartian asentajille annan kyllä täyden kympin. Koko remontti sujui erittäin mallikkaasti aina asennusajan sopimisesta siinä pysymiseen asti.

Erityiskiitosta Antti antaa siitä, että asentajilla oli kokemusta rintamamiestaloista ja niiden erityispiirteistä.

– Uskon, että sillä oli vaikutusta lopputulokseen.

Asuinmukavuus lisääntyi valtavasti

Nyt ei Laitisten kodista karkaa lämpö harakoille eikä pakkanen pauku sisälle tupaan. Siitä pitävät huolen huippulaadukkaat Smartia-ikkunat, joiden tiiviyttä Antti Laitinen kehuu.

– Olimme kuulleet Smartia-ikkunoiden laadusta jo ennen remonttia ystäviltämme ja nämä ovat kyllä olleet todellakin odotustemme mukaiset.

Ei muuta kuin remontti käyntiin teilläkin, talviremonttia ei kannata pelätä, lähettää Antti terveiset muille remonttia suunnitteleville.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista

Kattoremontti tyylilleen uskollisena

Pekka sai tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä

Lue

Viisi iloista asiakastarinaa

Asentajat olivat mukavia ja ammattitaitoisia!

Lue

Tilaa maksuton kartoitus

Maksuttomalla kartoituskäynnillä saat asiantuntijan apua katto-, ikkuna tai oviremontin suunnitteluun.

Kolme syytä tilata SMARTIA REMONTTI

Saat käyttöösi suomalaisten omakotitalojen asiantuntijan koko remontin ajaksi.

Saat remontin kaikki vaiheet yhdessä paketissa, yhdellä sopimuksella ja yhdellä hinnalla.

Saat lopputuloksen, joka nostaa talosi arvoa ja säilyttää loistonsa vuosien ajan.

Asiantuntijan apua remontin suunnitteluun!

Tilaa maksuton kartoitus